Udvalg

Hvis du er helt ny, men gerne vil ind i arbejdet og have indflydelse hurtigt, kan hoppe ind i ét af vores udvalg. Der er altid åbent for de, som ønsker at være med, og det en god chance for enten at tage ansvar eller se andre gøre det, så du får en fornemmelse af hvad der foregår i foreningen. Udvalgene ledes som regel af et medlem af bestyrelsen.

Find en beskrivelse af de enkelte udvalg samt en kontaktliste her nedenfor.

Aktivitetsudvalg

Arbejdet består i at arrangere “alt det seriøse”, dvs. fortrinsvist tirsdagsmøderne. Har du en god idé til et oplæg, et event, en tur, en diskussion eller bare et arrangement, kontakt da formanden.

Hvervningsudvalg

Vi har en god forening, men det er desværre ikke alle der ved det. Hvervningsudvalget gør sit, for at sprede det glade budskab. Det handler om at tage ud dér hvor de potentielle nye medlemmer er. Er du frisk på den udfordring, så kontakt Katharina Grundholm på Facebook.

 

Festudvalg

Fester og aktiviteter har før været skåret over én kam, men nu har bestyrelsen altså delt det op. Festerne har nemlig fortjent en god portion opmærksomhed – ikke mindst når vi til påske- og julefrokosten kommer KU’ere fra hele landet, som skal have en god oplevelse og opleve KUA fra vores bedste, lækreste og mest veloplagte side. Kontakt Jonas Pedersen på Facebook eller 2083 3717.

Hjemmeside- og sociale medier

Du kigger på resultatet af dette udvalgs arbejde. Men siden skal holdes ved lige – og selvom vi er glade for resultatet som det er nu, kan det altid, altid blive bedre. Har du en tekniker eller designer i maven – eller er klar på at være dén som jævntligt opdaterer med nyheder – så kontakt  Charlotte Pedersen på Facebook.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s